Alle plaatsen

Alle supermarkten in Anjum

In Anjum is er één supermarkt. Dit is de Coop die u kunt vinden aan de Buorfinne 1 in Anjum.
Logo Coop klein Coop
Buorfinne 1, 9133 NR, Anjum
Vandaag open: 12:00-17:00
Jumbo jarig 20%Jumbo jarig 20%

Boodschappen laten bezorgen in Anjum

U kunt uw boodschappen natuurlijk ook laten bezorgen in Anjum. De volgende supermarkten in Anjum bezorgen de dagelijkse boodschappen. Sommige supermarkten hanteren wel een minimaal bestelbedrag en bezorgkosten.

Logo Albert Heijn klein Albert Heijn
Bezorgt in Anjum
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €3.95
Logo Jumbo klein Jumbo
Bezorgt in Anjum
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €2.95
Logo Ekoplaza klein Ekoplaza
Bezorgt in Anjum
Besteldrempel: geen
Bezorgkosten vanaf: €1,-

Supermarkten in de omgeving van Anjum

Hier ziet u een overzicht van supermarkten in de buurt van Anjum waar ook veel mensen hun boodschappen doen. We tonen hier tot 15 supermarkten die in een straal van 5 km van het centrum van Anjum te vinden zijn:
Geen supermarkten gevonden binnen een straal van 5 km. Selecteer een grotere straal om supermarkten nog iets verderop te vinden.

Supermarkten nu open in Anjum

Benieuwd welke supermarkten er nu open zijn in Anjum? In het overzicht hierboven ziet u alle supermarkten in Anjum met daarbij ook de openingstijden. Als ze op dit moment gesloten zijn dan staat deze tijd aangegeven in het grijs. Er staat "gesloten" bij als ze vandaag de hele dag gesloten zijn. Op dit moment is het 05:47 uur en zijn alle supermarkten gesloten in Anjum.

Supermarkten op zondag open in Anjum

In het weekend boodschappen doen vinden veel mensen prettig. De vraag is of er ook supermarkten in Anjum zijn die op zondag open zijn? Wij zochten het voor u uit. Het antwoord is ja, er is in Anjum één winkel open op zondag. Dit is de Coop Anjum Buorfinne aan de Buorfinne 1.