Alle plaatsen

Alle supermarkten in Bolsward

In Bolsward hebben we 3 supermarkten waar u de boodschappen kunt doen. In dit overzicht staan alle supermarkten met de openingstijden van vandaag. De supermarkten Jumbo, Aldi en Poiesz zijn hier bijvoorbeeld gevestigd.
Logo Jumbo klein Jumbo
Snekerstraat 14, 8701 XD, Bolsward
Vandaag open: 08:00-20:00
Logo Aldi klein Aldi
Snekerstraat 7, 8701 XA, Bolsward
Vandaag open: 08:00-21:00
Logo Poiesz klein Poiesz
Peter van Thaborplein 4, 8701 EW, Bolsward
Vandaag open: 08:00-21:00
Voor het eerst online bestellenVoor het eerst online bestellen

Boodschappen laten bezorgen in Bolsward

U kunt uw boodschappen natuurlijk ook laten bezorgen in Bolsward. De volgende supermarkten in Bolsward bezorgen de dagelijkse boodschappen. Sommige supermarkten hanteren wel een minimaal bestelbedrag en bezorgkosten.

Logo Albert Heijn klein Albert Heijn
Bezorgt in Bolsward
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €3.95
Logo Jumbo klein Jumbo
Bezorgt in Bolsward
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €2.95
Logo Ekoplaza klein Ekoplaza
Bezorgt in Bolsward
Besteldrempel: geen
Bezorgkosten vanaf: €1,-

Supermarkten in de omgeving van Bolsward

Hier ziet u een overzicht van supermarkten in de buurt van Bolsward waar ook veel mensen hun boodschappen doen. We tonen hier tot 15 supermarkten die in een straal van 5 km van het centrum van Bolsward te vinden zijn:
Geen supermarkten gevonden binnen een straal van 5 km. Selecteer een grotere straal om supermarkten nog iets verderop te vinden.

Supermarkten nu open in Bolsward

Benieuwd welke supermarkten er nu open zijn in Bolsward? In het overzicht hierboven ziet u alle supermarkten in Bolsward met daarbij ook de openingstijden. Als ze op dit moment gesloten zijn dan staat deze tijd aangegeven in het grijs. Er staat "gesloten" bij als ze vandaag de hele dag gesloten zijn. Op dit moment is het 22:22 uur en zijn alle supermarkten gesloten in Bolsward.

Supermarkten op zondag open in Bolsward

In het weekend boodschappen doen vinden veel mensen prettig. De vraag is of er ook supermarkten in Bolsward zijn die op zondag open zijn? Wij zochten het voor u uit. Het antwoord is ja, er zijn 3 supermarkten in Bolsward open op zondag. Dit zijn de volgende supermarkten: