Deen is eind 2021 overgenomen door AH, Dekamarkt en Vomar. Hiermee is een eind gekomen aan het bestaan van Deen supermarkten na 88 jaar. Klik bovenaan op de plaats om de nieuwe formule en actuele informatie van deze supermarkt te bekijken.

Doe uw boodschappen bij de DEEN die gevestigd is op Kernweg 6 in Hoorn (NH). Ze hebben een ruim assortiment en verschillende aanvullende diensten. Bekijk de openingstijden of gebruik de route optie om snel naar deze locatie te navigeren.

Adres

Kernweg 6
1627 LC
Hoorn (NH)

Openingstijden

Maandag:
gesloten
Dinsdag:
gesloten
Woensdag:
gesloten
Donderdag:
gesloten
Vrijdag:
gesloten
Zaterdag:
gesloten
Zondag:
gesloten
Let op: in verband met coronamaatregelen zijn reguliere openingstijden aangepast. Klik hier om dit voor de zekerheid te controleren op de website van deze supermarkt.
Voor het eerst online bestellenVoor het eerst online bestellen

DEEN Hoorn (NH) Kernweg aanbiedingen

Bent u op zoek naar de aanbiedingen bij DEEN Hoorn (NH) Kernweg deze week? Dan kunt u kijken op de website van DEEN. Deze gelden voor de winkel aan de Kernweg 6 in Hoorn (NH). Klik op de knop om naar de directe aanbiedingen of folder pagina van de DEEN te gaan:
DEEN aanbiedingen pagina

Deze supermarkt op de kaart

Route naar deze DEEN

Upload een foto van uw supermarkt

Is dit uw supermarkt? We hebben nog geen foto van deze supermarkt. Als u een foto heeft dan kunt u deze nu uploaden! Help ons alle supermarkten van Nederland compleet te krijgen. Lees hier meer foto tips en eisen wat de kwaliteit betreft.