Alle supermarkten op de kaart in Nederland

Op deze kaart ziet u alle supermarkten van Nederland. Als u inzoomt dan ziet u de verschillende locaties van de supermarkten. U kunt snel zoeken op plaats door bovenin op de kaart op deze knop te klikken. Klik op 'mijn locatie' voor een supermarkt in de buurt. Uiteraard gebruikt u de + en - knop om in- en uit te zoomen. Dit kan ook door te scrollen of met twee vingers in te zoomen op uw mobiel.
Sluiten


Op deze kaart ziet u alle supermarkten van Nederland. Dit zijn er duizenden en dat kan het lastig maken om overzichtelijk te houden. Daar hebben we wat op gevonden. De supermarkten hebben we bij elkaar gevoegd in clusters. Dit zijn de cirkels op de kaart met een getal erin dat staat voor het aantal supermarkten. Zoom in op de kaart en de clusters zullen uiteenvallen in losse supermarkt locaties. De verschillende kleuren staan voor de verschillende supermarkten en komen overeen met de huisstijl en het logo. U kunt hierop klikken om de openingstijden van vandaag te zien en u kunt dan ook doorklikken om naar de pagina van deze supermarkt te gaan. Daar leest u nog veel meer informatie over het betreffende filiaal.

Supermarkten rondom mijn locatie

Bent u op zoek naar een supermarkt in de buurt, klik op dan op de kaart op de knop 'mijn locatie'. U gaat dan direct naar uw locatie en ziet de supermarkten die bij u in de buurt zitten. Handig bijvoorbeeld onderweg of als u op vakantie bent. Ziet u niet direct een supermarkt op de kaart nadat u op deze knop heeft geklikt? Zoom dan een stukje uit, het kan zijn dat de dichtstbijzijnde supermarkt iets verder weg zit.