Alle plaatsen

Alle supermarkten in Kruiningen

In Kruiningen hebben we 2 supermarkten waar u de boodschappen kunt doen. In dit overzicht staan alle supermarkten met de openingstijden van vandaag. De supermarkten Coop en Aldi zijn hier bijvoorbeeld gevestigd.
Coop
Voorhoute 1, 4416 BS, Kruiningen
Vandaag open: 08:00-20:00
Aldi
Sluisweg 26, 4416 RL, Kruiningen
Vandaag open: 07:00-20:00
Voor het eerst online bestellenVoor het eerst online bestellen

Boodschappen laten bezorgen in Kruiningen

U kunt uw boodschappen natuurlijk ook laten bezorgen in Kruiningen. De volgende supermarkten in Kruiningen bezorgen de dagelijkse boodschappen. Sommige supermarkten hanteren wel een minimaal bestelbedrag en bezorgkosten.

Albert Heijn
Bezorgt in Kruiningen
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €3.95
Jumbo
Bezorgt in Kruiningen
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €2.95
Ekoplaza
Bezorgt in Kruiningen
Besteldrempel: geen
Bezorgkosten vanaf: €1,-

Supermarkten in de omgeving van Kruiningen

Hier ziet u een overzicht van supermarkten in de buurt van Kruiningen waar ook veel mensen hun boodschappen doen. We tonen hier tot 15 supermarkten die in een straal van 5 km van het centrum van Kruiningen te vinden zijn:
SPAR
Leklaan 2-4, 4417 DA, Hansweert
op 2.1 km afstand
Vandaag open: 08:00-20:00
Albert Heijn
Oude Torenstraat 37, 4401 EH, Yerseke
op 5 km afstand
Vandaag open: 07:00-21:00

Supermarkten nu open in Kruiningen

Benieuwd welke supermarkten er nu open zijn in Kruiningen? In het overzicht hierboven ziet u alle supermarkten in Kruiningen met daarbij ook de openingstijden. Als ze op dit moment gesloten zijn dan staat deze tijd aangegeven in het grijs. Er staat "gesloten" bij als ze vandaag de hele dag gesloten zijn. Op dit moment is het 08:40 uur en zijn alle supermarkten nog open in Kruiningen.

Supermarkten op zondag open in Kruiningen

In het weekend boodschappen doen vinden veel mensen prettig. De vraag is of er ook supermarkten in Kruiningen zijn die op zondag open zijn? Wij zochten het voor u uit. Helaas is er in Kruiningen geen enkele supermarkt open op zondag.