Alle plaatsen

Alle supermarkten in Nieuwerkerk

In Nieuwerkerk hebben we 2 supermarkten waar u de boodschappen kunt doen. In dit overzicht staan alle supermarkten met de openingstijden van vandaag. De supermarkten Jumbo en Aldi zijn hier bijvoorbeeld gevestigd.
Jumbo
Polderweg 3, 4306 BV, Nieuwerkerk
Vandaag open: 08:00-21:00
Aldi
Polderweg 5, 4306 BV, Nieuwerkerk
Vandaag open: 07:00-20:00
Jumbo jarig 20%Jumbo jarig 20%

Boodschappen laten bezorgen in Nieuwerkerk

U kunt uw boodschappen natuurlijk ook laten bezorgen in Nieuwerkerk. De volgende supermarkten in Nieuwerkerk bezorgen de dagelijkse boodschappen. Sommige supermarkten hanteren wel een minimaal bestelbedrag en bezorgkosten.

Albert Heijn
Bezorgt in Nieuwerkerk
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €3.95
Jumbo
Bezorgt in Nieuwerkerk
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €2.95
Ekoplaza
Bezorgt in Nieuwerkerk
Besteldrempel: geen
Bezorgkosten vanaf: €1,-

Supermarkten in de omgeving van Nieuwerkerk

Hier ziet u een overzicht van supermarkten in de buurt van Nieuwerkerk waar ook veel mensen hun boodschappen doen. We tonen hier tot 15 supermarkten die in een straal van 5 km van het centrum van Nieuwerkerk te vinden zijn:
Coop
Koninginneplein 2, 4307 BA, Oosterland
op 2.3 km afstand
Vandaag open: 08:00-19:00

Supermarkten nu open in Nieuwerkerk

Benieuwd welke supermarkten er nu open zijn in Nieuwerkerk? In het overzicht hierboven ziet u alle supermarkten in Nieuwerkerk met daarbij ook de openingstijden. Als ze op dit moment gesloten zijn dan staat deze tijd aangegeven in het grijs. Er staat "gesloten" bij als ze vandaag de hele dag gesloten zijn. Op dit moment is het 12:57 uur en zijn alle supermarkten nog open in Nieuwerkerk.

Supermarkten op zondag open in Nieuwerkerk

In het weekend boodschappen doen vinden veel mensen prettig. De vraag is of er ook supermarkten in Nieuwerkerk zijn die op zondag open zijn? Wij zochten het voor u uit. Helaas is er in Nieuwerkerk geen enkele supermarkt open op zondag.