Alle plaatsen

Alle supermarkten in Parrega

In Parrega hebben we geen supermarkten gevonden. Dit is goed mogelijk omdat Parrega een kleine plaats is. Veel mensen doen dan ook hun boodschappen in plaatsen in de buurt. Zo gaan mensen winkelen in bijvoorbeeld Bolsward dat 5.66 km verderop ligt of naar Makkum waarvan de afstand 6.60 kilometer is ten opzichte van het centrum van Parrega.

Kan ik wel boodschappen laten bezorgen in Parrega?

Dit is natuurlijk ook een optie. U kunt makkelijk de booschappen online doen via de website van de supermarkt en deze thuis laten bezorgen. Steeds meer supermarkten bezorgen landelijk, maar ook de lokale supermarkten hebben we aan deze lijst toegevoegd. De supermarkten die momenteel bezorgen in Parrega zijn:

Jumbo jarig 20%Jumbo jarig 20%

Boodschappen laten bezorgen in Parrega

U kunt uw boodschappen natuurlijk ook laten bezorgen in Parrega. De volgende supermarkten in Parrega bezorgen de dagelijkse boodschappen. Sommige supermarkten hanteren wel een minimaal bestelbedrag en bezorgkosten.

Albert Heijn
Bezorgt in Parrega
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €3.95
Jumbo
Bezorgt in Parrega
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €2.95
Ekoplaza
Bezorgt in Parrega
Besteldrempel: geen
Bezorgkosten vanaf: €1,-

Supermarkten in de omgeving van Parrega

Hier ziet u een overzicht van supermarkten in de buurt van Parrega waar ook veel mensen hun boodschappen doen. We tonen hier tot 15 supermarkten die in een straal van 5 km van het centrum van Parrega te vinden zijn:
Geen supermarkten gevonden binnen een straal van 5 km. Selecteer een grotere straal om supermarkten nog iets verderop te vinden.