Alle plaatsen

Alle supermarkten in Piaam

In Piaam hebben we geen supermarkten gevonden. Dit is goed mogelijk omdat Piaam een kleine plaats is. Veel mensen doen dan ook hun boodschappen in plaatsen in de buurt. Zo gaan mensen winkelen in bijvoorbeeld Makkum dat 2.11 km verderop ligt of naar Bolsward waarvan de afstand 8.16 kilometer is ten opzichte van het centrum van Piaam.

Kan ik wel boodschappen laten bezorgen in Piaam?

Dit is natuurlijk ook een optie. U kunt makkelijk de booschappen online doen via de website van de supermarkt en deze thuis laten bezorgen. Steeds meer supermarkten bezorgen landelijk, maar ook de lokale supermarkten hebben we aan deze lijst toegevoegd. De supermarkten die momenteel bezorgen in Piaam zijn:

AH wijnexpertAH wijnexpert

Boodschappen laten bezorgen in Piaam

U kunt uw boodschappen natuurlijk ook laten bezorgen in Piaam. De volgende supermarkten in Piaam bezorgen de dagelijkse boodschappen. Sommige supermarkten hanteren wel een minimaal bestelbedrag en bezorgkosten.

Albert Heijn
Bezorgd in Piaam
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €3.95
Jumbo
Bezorgd in Piaam
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €2.95
Ekoplaza
Bezorgd in Piaam
Besteldrempel: geen
Bezorgkosten vanaf: €1,-

Supermarkten in de omgeving van Piaam

Hier ziet u een overzicht van supermarkten in de buurt van Piaam waar ook veel mensen hun boodschappen doen. We tonen hier tot 15 supermarkten die in een straal van 5 km van het centrum van Piaam te vinden zijn:
Jumbo
Lieuwkemastraat 9, 8754 BL, Makkum
op 2.1 km afstand
Vandaag open: 08:00-20:00