Alle plaatsen

Alle supermarkten in Pietersbierum

In Pietersbierum hebben we geen supermarkten gevonden. Dit is goed mogelijk omdat Pietersbierum een kleine plaats is. Veel mensen doen dan ook hun boodschappen in plaatsen in de buurt. Zo gaan mensen winkelen in bijvoorbeeld Sexbierum dat 0.68 km verderop ligt of naar Franeker waarvan de afstand 5.30 kilometer is ten opzichte van het centrum van Pietersbierum.

Kan ik wel boodschappen laten bezorgen in Pietersbierum?

Dit is natuurlijk ook een optie. U kunt makkelijk de booschappen online doen via de website van de supermarkt en deze thuis laten bezorgen. Steeds meer supermarkten bezorgen landelijk, maar ook de lokale supermarkten hebben we aan deze lijst toegevoegd. De supermarkten die momenteel bezorgen in Pietersbierum zijn:

Jumbo jarig 20%Jumbo jarig 20%

Boodschappen laten bezorgen in Pietersbierum

U kunt uw boodschappen natuurlijk ook laten bezorgen in Pietersbierum. De volgende supermarkten in Pietersbierum bezorgen de dagelijkse boodschappen. Sommige supermarkten hanteren wel een minimaal bestelbedrag en bezorgkosten.

Albert Heijn
Bezorgt in Pietersbierum
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €3.95
Jumbo
Bezorgt in Pietersbierum
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €2.95
Ekoplaza
Bezorgt in Pietersbierum
Besteldrempel: geen
Bezorgkosten vanaf: €1,-

Supermarkten in de omgeving van Pietersbierum

Hier ziet u een overzicht van supermarkten in de buurt van Pietersbierum waar ook veel mensen hun boodschappen doen. We tonen hier tot 15 supermarkten die in een straal van 5 km van het centrum van Pietersbierum te vinden zijn:
Coop
Hearewei 24B, 8855 AZ, Sexbierum
op 0.7 km afstand
Vandaag open: 08:00-19:00

Supermarkten nu open in Pietersbierum

Benieuwd welke supermarkten er nu open zijn in Pietersbierum? In het overzicht hierboven ziet u alle supermarkten in Pietersbierum met daarbij ook de openingstijden. Als ze op dit moment gesloten zijn dan staat deze tijd aangegeven in het grijs. Er staat "gesloten" bij als ze vandaag de hele dag gesloten zijn. Op dit moment is het 12:25 uur en zijn alle supermarkten nog open zijn alle supermarkten gesloten in Pietersbierum.

Supermarkten op zondag open in Pietersbierum

In het weekend boodschappen doen vinden veel mensen prettig. De vraag is of er ook supermarkten in Pietersbierum zijn die op zondag open zijn? Wij zochten het voor u uit. Helaas is er in Pietersbierum geen enkele supermarkt open op zondag.