Alle plaatsen

Alle supermarkten in Aagtekerke

In Aagtekerke hebben we geen supermarkten gevonden. Dit is goed mogelijk omdat Aagtekerke een kleine plaats is. Veel mensen doen dan ook hun boodschappen in plaatsen in de buurt. Zo gaan mensen winkelen in bijvoorbeeld Domburg dat 2.06 km verderop ligt of naar Oostkapelle waarvan de afstand 3.51 kilometer is ten opzichte van het centrum van Aagtekerke.

Kan ik wel boodschappen laten bezorgen in Aagtekerke?

Dit is natuurlijk ook een optie. U kunt makkelijk de booschappen online doen via de website van de supermarkt en deze thuis laten bezorgen. Steeds meer supermarkten bezorgen landelijk, maar ook de lokale supermarkten hebben we aan deze lijst toegevoegd. De supermarkten die momenteel bezorgen in Aagtekerke zijn:

Plus expressPlus express

Boodschappen laten bezorgen in Aagtekerke

U kunt uw boodschappen natuurlijk ook laten bezorgen in Aagtekerke. De volgende supermarkten in Aagtekerke bezorgen de dagelijkse boodschappen. Sommige supermarkten hanteren wel een minimaal bestelbedrag en bezorgkosten.

Albert Heijn
Bezorgd in Aagtekerke
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €3.95
Jumbo
Bezorgd in Aagtekerke
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €2.95
Ekoplaza
Bezorgd in Aagtekerke
Besteldrempel: geen
Bezorgkosten vanaf: €1,-

Supermarkten in de omgeving van Aagtekerke

Hier ziet u een overzicht van supermarkten in de buurt van Aagtekerke waar ook veel mensen hun boodschappen doen. We tonen hier tot 15 supermarkten die in een straal van 5 km van het centrum van Aagtekerke te vinden zijn:
Albert Heijn
Traverse 2, 4357 ET, Domburg
op 2.1 km afstand
Vandaag open: 07:00-20:00
Jumbo
Dorpsstraat 20, 4356 AJ, Oostkapelle
op 3.5 km afstand
Vandaag open: 08:00-18:00
SPAR
Kerkring 17, 4364 AN, Grijpskerke
op 3.8 km afstand
Vandaag open: 08:00-18:00