Over Alle Supermarkten

Welkom op de website van Alle Supermarkten. Alle Supermarkten is opgericht in 2020 om een handig overzicht te geven van elke supermarkt in Nederland. U kunt hier de verschillende vestigingen vinden in elke plaats van ons land waar een supermarkt is gevestigd. We vinden het belangrijk om actuele informatie te bieden van elke supermarkt.

Met deze website willen we het doen van de dagelijkse boodschappen makkelijker maken. Ook kunt u eenvoudig vinden welke locale supermarkt bij u kan bezorgen of kunt u vinden welke landelijke bezorgdiensten er zijn. Het is onze missie om er voor te zorgen dat u altijd de dichtstbijzijnde supermarkt van uw keuze kunt vinden.

De verschillende services die wij aanbieden

Op Alle Supermarkten kunt u gebruik maken van de volgende opties om de supermarkt te vinden die u zoekt:
  • De kaart, hier ziet u in één oogopslag alle supermarkten door heel Nederland.
  • De plaatsen lijst, hier kunt u eenvoudig een plaats aanklikken en daar ziet u direct alle supermarkten die in deze plaats gevestigd zijn.
  • Via in de buurt, op deze pagina kunt u de supermarkten rondom uw locatie vinden. Zelfs als u niet weet waar u bent, detecteren wij de supermarkten in de buurt aan de hand van de positie waar u zich bevindt.
  • Wij laten elke week de actuele supermarkt aanbiedingen zien van de verschillende supermarktformules.
  • Op de pagina van de betreffende supermarkt tonen we het adres, de openingstijden en aanvullende informatie. Ook kunt u met één klik een route plannen via Google Maps.

Feiten en cijfers

Op dit moment hebben we bijna 5000 supermarkten toegevoegd aan onze website. Het aantal supermarktformules staat momenteel op 20. We hebben al meer dan 100.000 mensen geholpen om de locatie van een supermarkt te vinden. Nog veel meer bezoekers hebben de openingstijden opgezocht. Het aantal actuele aanbiedingen per week is meer dan 1500 op dit moment.

Contactmogelijkheden

Heeft u een aanvulling of wijziging voor een supermarkt op onze website? U kunt dan gebruik maken van het formulier 'wijziging doorgeven'. Deze is te vinden op elke pagina van een supermarkt, onder het telefoonnummer.

Veel mensen hebben al geholpen om deze website nog verder te verbeteren. Samen met u als winkelend publiek kunnen we de beste lokale informatie geven. Zo hebben we al veel foto's van supermarkten ontvangen.

Heeft u andere vragen of opmerkingen, dan kunt u contact met ons opnemen via de volgende opties:

Via ons contactformulier

Contact via contactformulier Vul het contactformulier in en wij nemen uw vraag of opmerking zsm in behandeling.

Via de chat

Contact via chat Stel uw vraag via onze chat optie.

Stuur ons een email

Contact via email Stuur ons direct een email. Wij nemen uw vraag of opmerking zsm in behandeling.