Over AlleSupermarkten.com

De naam zegt het natuurlijk al. Deze website is gemaakt om u een handig overzicht te bieden van alle supermarkten in Nederland. Wij helpen u met het vinden van een supermarkt in elke plaats in Nederland. Ook hebben we een handige kaart gemaakt die alle supermarkten overzichtelijk weergeeft zodat u snel een supermarkt bij u in de buurt kunt vinden.

Supermarkten in Nederland

Er zijn ruim 6000 supermarkten in Nederland. Dit zijn uiteenlopende formules van discounter tot formules met het meest uitgebreide assortiment. Van grote XL winkels tot kleine kiosk formaat supermarkten op het treinstation. Al deze verschillende supermarktformules willen wij bij elkaar brengen op deze website.

Openingstijden en service informatie

Van elke supermarkt hebben we de openingstijden zodat u makkelijk kunt zien welke supermarkt er nog open is. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk informatie verzameld over de extra services die de supermarkten aanbieden. Dit kan bijvoorbeeld een Postpakketpunt zijn of pinautomaat.

Help deze website nog beter te worden

Veel mensen hebben al geholpen om deze website nog verder te verbeteren. Samen met u als winkelend publiek kunnen we de beste lokale informatie geven. Zo hebben we al veel foto's van supermarkten ontvangen. Ook kunt u op de pagina van de supermarkt een bericht achterlaten of een melding doorgeven als er informatie niet klopt.

Contact

U kunt contact opnemen met ons via een specifieke supermarkt pagina als u bijvoorbeeld een aanvulling of melding wilt doorgeven. Heeft u algemene vragen of mist u bijvoorbeeld een supermarkt in het overzicht? Neem dan contact met ons op.