Alle plaatsen

Alle supermarkten in Balk

In Balk hebben we 3 supermarkten waar u de boodschappen kunt doen. In dit overzicht staan alle supermarkten met de openingstijden van vandaag. De supermarkten Lidl, PLUS en Poiesz zijn hier bijvoorbeeld gevestigd.
Logo Lidl klein Lidl
Wilhelminastraat 47, 8561 AB, Balk
Vandaag open: 07:00-21:00
Logo PLUS klein PLUS
Bogermanstraat 32, 8561 BL, Balk
Vandaag open: 08:00-20:00
Logo Poiesz klein Poiesz
FD. Hoekstraplein 5, 8561 EP, Balk
Vandaag open: 08:00-21:00
Jumbo jarig 20%Jumbo jarig 20%

Boodschappen laten bezorgen in Balk

U kunt uw boodschappen natuurlijk ook laten bezorgen in Balk. De volgende supermarkten in Balk bezorgen de dagelijkse boodschappen. Sommige supermarkten hanteren wel een minimaal bestelbedrag en bezorgkosten.

Logo Albert Heijn klein Albert Heijn
Bezorgt in Balk
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €3.95
Logo Jumbo klein Jumbo
Bezorgt in Balk
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €2.95
Logo Ekoplaza klein Ekoplaza
Bezorgt in Balk
Besteldrempel: geen
Bezorgkosten vanaf: €1,-

Supermarkten in de omgeving van Balk

Hier ziet u een overzicht van supermarkten in de buurt van Balk waar ook veel mensen hun boodschappen doen. We tonen hier tot 15 supermarkten die in een straal van 5 km van het centrum van Balk te vinden zijn:
Geen supermarkten gevonden binnen een straal van 5 km. Selecteer een grotere straal om supermarkten nog iets verderop te vinden.

Supermarkten nu open in Balk

Benieuwd welke supermarkten er nu open zijn in Balk? In het overzicht hierboven ziet u alle supermarkten in Balk met daarbij ook de openingstijden. Als ze op dit moment gesloten zijn dan staat deze tijd aangegeven in het grijs. Er staat "gesloten" bij als ze vandaag de hele dag gesloten zijn. Op dit moment is het 22:29 uur en zijn alle supermarkten gesloten in Balk.

Supermarkten op zondag open in Balk

In het weekend boodschappen doen vinden veel mensen prettig. De vraag is of er ook supermarkten in Balk zijn die op zondag open zijn? Wij zochten het voor u uit. Het antwoord is ja, er zijn 3 supermarkten in Balk open op zondag. Dit zijn de volgende supermarkten: