Alle plaatsen

Alle supermarkten in Borger

In Borger hebben we 3 supermarkten waar u de boodschappen kunt doen. In dit overzicht staan alle supermarkten met de openingstijden van vandaag. De supermarkten Albert Heijn, Boni en Aldi zijn hier bijvoorbeeld gevestigd.
Logo Albert Heijn klein Albert Heijn
Hoofdstraat 35, 9531 AB, Borger
Vandaag open: 07:00-21:00
Logo Boni klein Boni
Grote Brink 11a, 9531 AK, Borger
Vandaag open: 07:00-20:00
Logo Aldi klein Aldi
Buinerstraat 8, 9531 CG, Borger
Vandaag open: 07:00-20:00
Voor het eerst online bestellenVoor het eerst online bestellen

Boodschappen laten bezorgen in Borger

U kunt uw boodschappen natuurlijk ook laten bezorgen in Borger. De volgende supermarkten in Borger bezorgen de dagelijkse boodschappen. Sommige supermarkten hanteren wel een minimaal bestelbedrag en bezorgkosten.

Logo Albert Heijn klein Albert Heijn
Bezorgt in Borger
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €3.95
Logo Coop klein Coop
Bezorgt in Borger
Besteldrempel: €40,-
Bezorgkosten vanaf: gratis
Logo Jumbo klein Jumbo
Bezorgt in Borger
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €2.95
Logo Ekoplaza klein Ekoplaza
Bezorgt in Borger
Besteldrempel: geen
Bezorgkosten vanaf: €1,-

Supermarkten in de omgeving van Borger

Hier ziet u een overzicht van supermarkten in de buurt van Borger waar ook veel mensen hun boodschappen doen. We tonen hier tot 15 supermarkten die in een straal van 5 km van het centrum van Borger te vinden zijn:
Geen supermarkten gevonden binnen een straal van 5 km. Selecteer een grotere straal om supermarkten nog iets verderop te vinden.

Supermarkten nu open in Borger

Benieuwd welke supermarkten er nu open zijn in Borger? In het overzicht hierboven ziet u alle supermarkten in Borger met daarbij ook de openingstijden. Als ze op dit moment gesloten zijn dan staat deze tijd aangegeven in het grijs. Er staat "gesloten" bij als ze vandaag de hele dag gesloten zijn. Op dit moment is het 14:42 uur en zijn alle supermarkten nog open in Borger.

Supermarkten op zondag open in Borger

In het weekend boodschappen doen vinden veel mensen prettig. De vraag is of er ook supermarkten in Borger zijn die op zondag open zijn? Wij zochten het voor u uit. Het antwoord is ja, er zijn 3 supermarkten in Borger open op zondag. Dit zijn de volgende supermarkten: