Alle plaatsen

Alle supermarkten in Lemmer

In Lemmer hebben we 5 supermarkten waar u de boodschappen kunt doen. In dit overzicht staan alle supermarkten met de openingstijden van vandaag. De supermarkten Jumbo, Lidl en SPAR zijn hier bijvoorbeeld gevestigd.
Jumbo
Stationsweg 4, 8531 HH, Lemmer
Vandaag open: 08:00-21:00
Lidl
Tramweg 16, 8531 HK, Lemmer
Vandaag open: 07:00-21:00
SPAR
Lijnbaan 2, 8531 JR, Lemmer
Vandaag open: 08:00-20:00
Aldi
Stationsweg 6, 8531 HH, Lemmer
Vandaag open: 08:00-21:00
Ekoplaza
Vissersburen 32, 8531 EC, Lemmer
Vandaag open: 09:00-18:00
Voor het eerst online bestellenVoor het eerst online bestellen

Boodschappen laten bezorgen in Lemmer

U kunt uw boodschappen natuurlijk ook laten bezorgen in Lemmer. De volgende supermarkten in Lemmer bezorgen de dagelijkse boodschappen. Sommige supermarkten hanteren wel een minimaal bestelbedrag en bezorgkosten.

Albert Heijn
Bezorgt in Lemmer
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €3.95
Jumbo
Bezorgt in Lemmer
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €2.95
Ekoplaza
Bezorgt in Lemmer
Besteldrempel: geen
Bezorgkosten vanaf: €1,-

Supermarkten in de omgeving van Lemmer

Hier ziet u een overzicht van supermarkten in de buurt van Lemmer waar ook veel mensen hun boodschappen doen. We tonen hier tot 15 supermarkten die in een straal van 5 km van het centrum van Lemmer te vinden zijn:
Geen supermarkten gevonden binnen een straal van 5 km. Selecteer een grotere straal om supermarkten nog iets verderop te vinden.

Supermarkten nu open in Lemmer

Benieuwd welke supermarkten er nu open zijn in Lemmer? In het overzicht hierboven ziet u alle supermarkten in Lemmer met daarbij ook de openingstijden. Als ze op dit moment gesloten zijn dan staat deze tijd aangegeven in het grijs. Er staat "gesloten" bij als ze vandaag de hele dag gesloten zijn. Op dit moment is het 13:23 uur en zijn alle supermarkten nog open in Lemmer.

Supermarkten op zondag open in Lemmer

In het weekend boodschappen doen vinden veel mensen prettig. De vraag is of er ook supermarkten in Lemmer zijn die op zondag open zijn? Wij zochten het voor u uit. Het antwoord is ja, er zijn 5 supermarkten in Lemmer open op zondag. Dit zijn de volgende supermarkten: