Alle plaatsen

Alle supermarkten in Marum

In Marum hebben we 2 supermarkten waar u de boodschappen kunt doen. In dit overzicht staan alle supermarkten met de openingstijden van vandaag. De supermarkten Albert Heijn en Lidl zijn hier bijvoorbeeld gevestigd.
Logo Albert Heijn klein Albert Heijn
Wendtsteinweg 64, 9363 AR, Marum
Vandaag open: 10:00-18:00
Logo Lidl klein Lidl
Grote Hoorn, 9363 DB, Marum
Vandaag open: 09:00-17:00
Jumbo jarig 20%Jumbo jarig 20%

Boodschappen laten bezorgen in Marum

U kunt uw boodschappen natuurlijk ook laten bezorgen in Marum. De volgende supermarkten in Marum bezorgen de dagelijkse boodschappen. Sommige supermarkten hanteren wel een minimaal bestelbedrag en bezorgkosten.

Logo Albert Heijn klein Albert Heijn
Bezorgt in Marum
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €3.95
Logo Jumbo klein Jumbo
Bezorgt in Marum
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €2.95
Logo Ekoplaza klein Ekoplaza
Bezorgt in Marum
Besteldrempel: geen
Bezorgkosten vanaf: €1,-

Supermarkten in de omgeving van Marum

Hier ziet u een overzicht van supermarkten in de buurt van Marum waar ook veel mensen hun boodschappen doen. We tonen hier tot 15 supermarkten die in een straal van 5 km van het centrum van Marum te vinden zijn:
Geen supermarkten gevonden binnen een straal van 5 km. Selecteer een grotere straal om supermarkten nog iets verderop te vinden.

Supermarkten nu open in Marum

Benieuwd welke supermarkten er nu open zijn in Marum? In het overzicht hierboven ziet u alle supermarkten in Marum met daarbij ook de openingstijden. Als ze op dit moment gesloten zijn dan staat deze tijd aangegeven in het grijs. Er staat "gesloten" bij als ze vandaag de hele dag gesloten zijn. Op dit moment is het 06:31 uur en zijn alle supermarkten gesloten in Marum.

Supermarkten op zondag open in Marum

In het weekend boodschappen doen vinden veel mensen prettig. De vraag is of er ook supermarkten in Marum zijn die op zondag open zijn? Wij zochten het voor u uit. Het antwoord is ja, er zijn 2 supermarkten in Marum open op zondag. Dit zijn de volgende supermarkten: