Alle plaatsen

Alle supermarkten in Oude Pekela

In Oude Pekela hebben we 2 supermarkten waar u de boodschappen kunt doen. In dit overzicht staan alle supermarkten met de openingstijden van vandaag. De supermarkten Jumbo en Aldi zijn hier bijvoorbeeld gevestigd.
Logo Jumbo klein Jumbo
De Helling 16, 9665 JX, Oude Pekela
Vandaag open: 08:00-21:00
Logo Aldi klein Aldi
De Helling 57, 9665 JW, Oude Pekela
Vandaag open: 08:00-21:00
AH favorietenAH favorieten

Boodschappen laten bezorgen in Oude Pekela

U kunt uw boodschappen natuurlijk ook laten bezorgen in Oude Pekela. De volgende supermarkten in Oude Pekela bezorgen de dagelijkse boodschappen. Sommige supermarkten hanteren wel een minimaal bestelbedrag en bezorgkosten.

Logo Albert Heijn klein Albert Heijn
Bezorgt in Oude Pekela
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €3.95
Logo Coop klein Coop
Bezorgt in Oude Pekela
Besteldrempel: €40,-
Bezorgkosten vanaf: gratis
Logo Jumbo klein Jumbo
Bezorgt in Oude Pekela
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €2.95
Logo Ekoplaza klein Ekoplaza
Bezorgt in Oude Pekela
Besteldrempel: geen
Bezorgkosten vanaf: €1,-

Supermarkten in de omgeving van Oude Pekela

Hier ziet u een overzicht van supermarkten in de buurt van Oude Pekela waar ook veel mensen hun boodschappen doen. We tonen hier tot 15 supermarkten die in een straal van 5 km van het centrum van Oude Pekela te vinden zijn:
Geen supermarkten gevonden binnen een straal van 5 km. Selecteer een grotere straal om supermarkten nog iets verderop te vinden.

Supermarkten nu open in Oude Pekela

Benieuwd welke supermarkten er nu open zijn in Oude Pekela? In het overzicht hierboven ziet u alle supermarkten in Oude Pekela met daarbij ook de openingstijden. Als ze op dit moment gesloten zijn dan staat deze tijd aangegeven in het grijs. Er staat "gesloten" bij als ze vandaag de hele dag gesloten zijn. Op dit moment is het 00:41 uur en zijn alle supermarkten gesloten in Oude Pekela.

Supermarkten op zondag open in Oude Pekela

In het weekend boodschappen doen vinden veel mensen prettig. De vraag is of er ook supermarkten in Oude Pekela zijn die op zondag open zijn? Wij zochten het voor u uit. Het antwoord is ja, er zijn 2 supermarkten in Oude Pekela open op zondag. Dit zijn de volgende supermarkten: