Alle plaatsen

Alle supermarkten in Rolde

In Rolde hebben we 3 supermarkten waar u de boodschappen kunt doen. In dit overzicht staan alle supermarkten met de openingstijden van vandaag. De supermarkten PLUS, Coop en SPAR express zijn hier bijvoorbeeld gevestigd.
Logo PLUS klein PLUS
Grolloƫrstraat 5, 9451 KA, Rolde
Vandaag open: 12:00-21:00
Logo Coop klein Coop
Hoofdstraat 22, 9451 BB, Rolde
Gesloten
Logo SPAR express klein SPAR express
Rijksweg N33 Noordzijde 2, 9452 VB, Rolde
Vandaag open: 08:00-21:00
Plus BBQ alarmPlus BBQ alarm

Boodschappen laten bezorgen in Rolde

U kunt uw boodschappen natuurlijk ook laten bezorgen in Rolde. De volgende supermarkten in Rolde bezorgen de dagelijkse boodschappen. Sommige supermarkten hanteren wel een minimaal bestelbedrag en bezorgkosten.

Logo Albert Heijn klein Albert Heijn
Bezorgt in Rolde
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €3.95
Logo Coop klein Coop
Bezorgt in Rolde
Besteldrempel: €40,-
Bezorgkosten vanaf: gratis
Logo Jumbo klein Jumbo
Bezorgt in Rolde
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €2.95
Logo PLUS klein PLUS
Bezorgt in Rolde
Besteldrempel: €25,-
Bezorgkosten vanaf: €6,-
Logo Ekoplaza klein Ekoplaza
Bezorgt in Rolde
Besteldrempel: geen
Bezorgkosten vanaf: €1,-

Supermarkten in de omgeving van Rolde

Hier ziet u een overzicht van supermarkten in de buurt van Rolde waar ook veel mensen hun boodschappen doen. We tonen hier tot 15 supermarkten die in een straal van 5 km van het centrum van Rolde te vinden zijn:
Geen supermarkten gevonden binnen een straal van 5 km. Selecteer een grotere straal om supermarkten nog iets verderop te vinden.

Supermarkten nu open in Rolde

Benieuwd welke supermarkten er nu open zijn in Rolde? In het overzicht hierboven ziet u alle supermarkten in Rolde met daarbij ook de openingstijden. Als ze op dit moment gesloten zijn dan staat deze tijd aangegeven in het grijs. Er staat "gesloten" bij als ze vandaag de hele dag gesloten zijn. Op dit moment is het 05:02 uur en zijn alle supermarkten gesloten in Rolde.

Supermarkten op zondag open in Rolde

In het weekend boodschappen doen vinden veel mensen prettig. De vraag is of er ook supermarkten in Rolde zijn die op zondag open zijn? Wij zochten het voor u uit. Het antwoord is ja, er zijn 2 supermarkten in Rolde open op zondag. Dit zijn de volgende supermarkten: