Alle plaatsen

Alle supermarkten in Sluis

In Sluis hebben we 2 supermarkten waar u de boodschappen kunt doen. In dit overzicht staan alle supermarkten met de openingstijden van vandaag. De supermarkten Jumbo en Aldi zijn hier bijvoorbeeld gevestigd.
Logo Jumbo klein Jumbo
Sint Annastraat 41, 4524 JB, Sluis
Vandaag open: 08:00-20:00
Logo Aldi klein Aldi
Sint Annastraat 17, 4524 JB, Sluis
Vandaag open: 07:00-18:00
Voor het eerst online bestellenVoor het eerst online bestellen

Boodschappen laten bezorgen in Sluis

U kunt uw boodschappen natuurlijk ook laten bezorgen in Sluis. De volgende supermarkten in Sluis bezorgen de dagelijkse boodschappen. Sommige supermarkten hanteren wel een minimaal bestelbedrag en bezorgkosten.

Logo Albert Heijn klein Albert Heijn
Bezorgt in Sluis
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €3.95
Logo Jumbo klein Jumbo
Bezorgt in Sluis
Besteldrempel: €50,-
Bezorgkosten vanaf: €2.95
Logo Ekoplaza klein Ekoplaza
Bezorgt in Sluis
Besteldrempel: geen
Bezorgkosten vanaf: €1,-

Supermarkten in de omgeving van Sluis

Hier ziet u een overzicht van supermarkten in de buurt van Sluis waar ook veel mensen hun boodschappen doen. We tonen hier tot 15 supermarkten die in een straal van 5 km van het centrum van Sluis te vinden zijn:
Logo Jumbo klein Jumbo
Peurssensstraat 21, 4527 BK, Aardenburg
op 3.8 km afstand
Vandaag open: 08:00-19:00

Supermarkten nu open in Sluis

Benieuwd welke supermarkten er nu open zijn in Sluis? In het overzicht hierboven ziet u alle supermarkten in Sluis met daarbij ook de openingstijden. Als ze op dit moment gesloten zijn dan staat deze tijd aangegeven in het grijs. Er staat "gesloten" bij als ze vandaag de hele dag gesloten zijn. Op dit moment is het 13:37 uur en zijn alle supermarkten nog open in Sluis.

Supermarkten op zondag open in Sluis

In het weekend boodschappen doen vinden veel mensen prettig. De vraag is of er ook supermarkten in Sluis zijn die op zondag open zijn? Wij zochten het voor u uit. Het antwoord is ja, er zijn 2 supermarkten in Sluis open op zondag. Dit zijn de volgende supermarkten: