Jumbo Vlissingen Van Hogendorpweg

Alle plaatsen > Vlissingen > Jumbo Vlissingen Van Hogendorpweg

De supermarkt Jumbo is gevestigd op Van Hogendorpweg 93 in Vlissingen. Ze hebben een ruim assortiment boodschappen en verschillende aanvullende diensten. Bekijk hier de openingstijden van deze week of gebruik de route optie om snel naar deze locatie te navigeren.

Adres

Van Hogendorpweg 93
4384 HD
Vlissingen

Telefoon: 0118465781

Openingstijden

Maandag:
08:00 - 20:00
Dinsdag:
08:00 - 20:00
Woensdag:
08:00 - 20:00
Donderdag:
08:00 - 20:00
Vrijdag:
08:00 - 20:00
Zaterdag:
08:00 - 20:00
Zondag:
gesloten

Aanbiedingen overzicht

Ook de Jumbo in Vlissingen heeft deze week scherpe aanbiedingen. Bespaar veel geld op uw boodschappen door handig gebruikt te maken van deze voordeeltjes. U kunt hier het Jumbo aanbiedingen overzicht vinden van dit moment. Enkele actuele voorbeelden hiervan zijn:

Diensten en extra services

U kunt bij deze supermarkt terecht voor verschillende extra services en diensten:
  • Fotoservice
  • Stomerijservice
  • Bloemen
  • Zelfscan
  • Wifi
  • Parkeren
  • Thuisbezorgen

Andere supermarkten in de buurt

Is de Jumbo Vlissingen Van Hogendorpweg gesloten? Dan kunt u bij de volgende supermarkten in de buurt terecht. U ziet hieronder 5 winkels die hemelsbreed het dichtstbij zijn:
Lidl Vlissingen Paauwenburgweg
Paauwenburgweg 63-77, Vlissingen (0.10 km)
SPAR Koudekerke Vebenabos
Vebenabos 44 A, Koudekerke (1.43 km)
Jumbo Vlissingen Papegaaienburg
Papegaaienburg 5, Vlissingen (1.95 km)
Lidl Vlissingen Papegaaienburg
Papegaaienburg 6-8, Vlissingen (2.13 km)
Aldi Vlissingen Glacisstraat
Glacisstraat 22C, Vlissingen (2.27 km)

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over dit Jumbo filiaal in Vlissingen? We beantwoorden hieronder de meest gestelde vragen over deze vestiging:

Deze Jumbo is te vinden aan de Van Hogendorpweg 93, 4384 HD in Vlissingen.

Dit filiaal kunt u bereiken op het telefoonnummer: 0118465781.

Het is soms prettig en sneller om zelf uw boodschappen te scannen. De Jumbo in Vlissingen heeft een zelfscan mogelijkheid. U scant zelf uw boodschappen tijdens het winkelen en hoeft daarna alleen nog het totaalbedrag af te rekenen.

De Jumbo in Vlissingen heeft een bezorgservice en kan uw boodschappen dus thuisbezorgen. Informeer in de winkel naar de voorwaarden en eventuele kosten.

U koopt de mooiste bloemen bij de Jumbo in Vlissingen. Naast uw boodschappen kunt u hier ook een mooi boeket meenemen voor uzelf of om aan iemand cadeau te doen.

In de Jumbo in Vlissingen hebben ze gratis WIFI waar u gebruik van kunt maken. Super handig als u even een recept wilt opzoeken bijvoorbeeld.

Wilt u uw kleding laten stomen, dan kunt u dit doen bij de Jumbo in Vlissingen. Dankzij hun stomerijservice worden uw kleren weer perfect en strak opgeleverd. U kunt deze dan afhalen als u de volgende keer weer boodschappen doet.